Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
själviakttagelse långt inifrån utkast-boxen, tillbyggd och omgärdad så det även blev Rondell # 14


Gräns # 2 : Här Där Går

 

 

Har alltid gått här

på just denna gata

- så tror jag ibland

längs gräsmattans gåta

 

 

och när jag går där

runt helt annan gavel

- då tycks mig ändå

att jämt jag gått HÄR väl ?!

 

 

 

 

Medan vi befinner oss inuti ett hus

tänker jag nästan aldrig på hur

huset ser ut utvändigt

 

 

medan vi befinner oss utanför ett hus

föreställer jag mig så sällan hur

huset ser ut invändigt

 

 

 

 

Vill alltid gå här

där grå steg sig mäta

med minnen i färg

som hopp på nytt mata

 

 

där var variant

märks bäst mot detsamma

åt hundra håll drar

men hamnar hos mamma

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-18 21:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gräsmattans gåta tar jag med mig, och tänker att det är så här när man är nöjd. Fast mot slutet läser jag in rädsla för att ta för sig. Eller kanske allt går tillbaka till början? Som en gåtfull loop i texten, spännande!
2020-05-19

  lodjuret/seglare VIP
Så skönt ändå,
att öronen nå,
smeka lilla kinden,
känna brisiga vinden,
leka och gå...
2020-05-19

  Gunwale VIP
Jag kom att tänka på hur svårt det en höst blev för min hjärna när man plötsigt hade satt ett tält över simbassängen jag länge hade simmat i under bar himmel. Krock i huvet: är jag egentligen ute fast det ser ut som inne nu, eller är jag faktiskt inne fast själva bassängen fortfarande pratar om regnskurar och sol?
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP