Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförståndets offer



Han stod framför sin
värdefulla spegel

Och frågade
Vem skriver sämst
I detta landet

Och spegeln svarade
Det gör ju du i detta
Nu

Han satte in en annons
I tidningen och ett
meddelande ut på nätet

Fräck Välbehållen Empire
Spegel säljes till högstbjudande
hämtas på egen risk

Och den stackars spegeln
skulle då få lämna den vackra

Herrgården där den suttit
Välhängd i över 150 år

För att den lomhört uppfattat
Att ägaren frågat efter vem
som skrev främst i landet

En vaxpropp är synbarligen
aldrig bra att inneha inte ens
för en ärevördig antik spegel

Som ändå varit med
om och sett en hel
del. Här i tillvaron








Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-26 11:08



Bookmark and Share


  Håkan Grapenfalk
härlig text, en spegel, en värld, en historia...
2020-02-27

  KattenKin VIP
Haha! Vilken läcker historia! :)
2020-02-27

  Bodingen VIP
Låt Knut Knutsson värdera!
2020-02-27

  Scarlett Miryam VIP
Åhh, det känns som om jag har varit den här spegeln... (hur många av oss har inte det?)
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Livet kan plötsligt ställas på ända, det gäller även speglar.
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP