Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Naturens paradis en himmelsk oas andlig stillhet viloplats

Finns inget så vackert som fågelkvitter
nu sjunger de utanför mitt öppnade fönster
deras toner fyller mig med sådan lycka
en oändlig frihets kör har erövrat luftrummet
mer & mer ökar deras ljuvliga volym
den efterlängtande våren kommer närmre
vill fylla gråa marken med färgklickar
knoppande träd grönare landskap
i den osynliga världen pågår förberedelser
under ytor bakom fasader gör sig livet redo
mina vandringsskor väntar på mina fötter
vi kommer gå på upptäcktsfärd på nya äventyr
i den nykläckta oändliga skönhets salongen
naturens paradis är bästa viloplats
"en himmelsk oas andlig stillhet
som i tysthet talar direkt in till
hjärtats mitt & fyller på med frid"
rofylldhets lugn viskar mjukt
andas in skapelsens måltid
smaka drick till fullo








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-12 10:07



Bookmark and Share


  Thylacine
Mycket vackert!
Ja, vad är väl underbarare än naturen och då särskilt naturen om våren!
2020-03-16

  Klaus Peter Jensen
Hej Mare Et fremragende dikt hvor naturen måske er ment som en af livets oaser, så man kan slappe lidt af fra alle vanskelighederne. Dit dikt har også en fin komposition og kreativ og spirituel indsigt, så midt i en Coranatid et det også lidt en oase og i hvert fald spændende at læse trevlig helg med venlig hilsen Klaus
2020-03-14

  limerick
Vacker vårpoesi.
2020-03-13

    lydriket
Ljuvligt om grönt serotonin.



Den vägen vill jag vandra.

I en allé allena.

Ordlös.
2020-03-12

  Koloristen
Ja! Tack och lov.
2020-03-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP