Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen mer av dig

Sitter i min stund
Jag är trött på det här nu
Ska jag ge mig själv John BLund?
Jag är trött på det här nu

Jag skulle ge allt för att ge
Mig själv för att se dig le

För jag saknar dig så....

Sitter i min stund
Hur är det på andra sidan?
Där du gick för att nå
Tröst ingen levande kunde få

Jag är trött på det här nu
Och det ända jag vill
Att få se dig andas en gång till

Jag skulle ge allt för att ge
Mig själv för att se dig le

För jag saknar dig så...
l




Fri vers av vargavinter
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-07-06 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter