Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokrati & yttrandefrihet uppskattas inte av de små trollen

Mitt hjärta sörjer emellanåt gråter
över hur mitt älskade lilla fosterland
håller på att förvandlas till något annat
jag kommer aldrig att acceptera detta
aldrig att jag godkänner styrande politikers
förordningar som de klubbat igenom
avtal som har orsakat enorm skada
de kör över folkets huvuden & bestämmer
vart skåpet ska stå utan att fråga..
det är diktaturbeteende utan dess like
demokrati är ett ord de inte uppskattar
yttrandefrihet ett annat de motarbetar
"media gör allt för att tysta ner obekväma
lock läggs på de som ropar efter förändring
som kämpar på för lilla Sveas räddning"
de försöker gömma undan sanningen
öppnar upp sina hjärtan för lögnen
men vad deras små ärthjärnor inte
begriper eller förstår är att människor
fattar mer än de tror & ser varthän det barkar
det kan absolut inte mörkläggas!
vi är på väg mot ren & skär diktatur
politiker har böjt sig för krafter
som inte kommer leda till något bra
det märks redan nu & värre blir det
dessa små troll verkar inte ha någon koll
tonerna som hörs är mörk & går i moll
tänk att sådana typer få styra mitt land
bryr sig inte att det sjunker som timglas sand








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-08 10:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med fullt ut.
2020-03-09

    lydriket
Berömligt skriftat om kopplingen mellan ett fritt samhälle och dess grad av yttrandefrihet.

Det som sker med Sverige idag är varken naturlag, godhet eller naivitet.
2020-03-08

  Thylacine
Väl talat!
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP