Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på en mack

Boots med klack
Utanför en mack
Jackan var av skinn
Bilar körde ut och in
Några med tonade rutor
Där det förekom mutor

Alltid så fullt av svarta pengar
Några har mycket på sina strängar
För så ingenting ska gå till staten
Det som för vissa är vardagsmaten
Så bara att låta allt detta vara
Inte utsätta dig själv och andra för fara

Bensin strömmade i tankar
Någon som i plåten bankar
Bara tanken på etanol
Får än så att tänka skål
Kanske bättre med vanlig sprit
Tvätthallen alltid så full av skit

Servicen må så alltid vara på topp
Stanna till och köp kaffe med dopp
Med ångor i rök och damm
Inte så speciellt hälsosam
Känns rätt så efterblivet
Då man blir skadad för livet




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-09 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde