Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar er mamma & pappa

Livet vandrar & jag märker förändringar
hos er mina kära föräldrar hur ni mognat
brukar säga att ni är som vackraste rosor
som slagit ut i skimrande varmaste rödfärg
bladen glöder av kärlek som förenade er två
en gång för länge sen vid altaret i kyrkan
trohetens krans bär ni båda ty löftet att stå vid
varandras sida i lust & nöd vara varandra trogna
är ett bevis & trots olikheter har ni inte gett upp
när man ser er ihop ser man ett par som strålar
ert yttre vittnar om gyllene silverhår glittrande ögon
mamma du älskar att krama om pappa & han tar emot
hans leende visar hur mycket han älskar dig
jag ler då ni skrattar & kramas & pussas
det känns så gott i mitt hjärta & att se kärleken
hur den kan hålla hela livet är verkligen fint
ni är en inspiration & min tacksamhet är stor
över att just ni blev mina föräldrar
jag älskar er mamma & pappa!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-10 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP