Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaotiska scener spelas upp dagligen på svensk mark

Viket stort skämt till ledarskap
tala om kaos i mitt lilla fosterland
ingen kontroll på vilka som träder in
ledarna har snart ingen kontroll på något
irrar hit & dit & snackar bara en massa skit
de är bra på använda sina käftar & lova saker
än det ena än det andra medan landet förgås
det måste vara något fel uppe i hjärnförrådet
hos dessa korkade individer som sitter på toppen
för vart än man ser syns spår av deras förödelse
inte verkar det bli bättre utan bara värre & värre
kaotiska scener spelas upp dagligen på svensk mark
hela samhället håller på att trilla av pinnen
ner mot avgrundens mörka groteska hål
det knottrar sig över huden luften är tät
människor känner skräcken krypa på
de som vanställt landet bär ansvaret
de har misskött sitt så viktiga uppdrag
att sen få skyhöga löner är en stor skam
det är hög tid för dessa korkskallar
att packa ner sin tillhörigheter
lämna sina poster till folk som
har förståndet kvar & vinka farväl
inte många som kommer sakna er
vi blir bara fler & fler & fler..







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-12 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP