Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunögat

När brunögat tittar snett
Man undrar vad som skett
För bakom all denna skiten
Står där alltid denna eliten
När saker tappat sin glans
När det helt saknar briljans

När brunögat tittar snett
Det som korvar sig i fett
När man ser ner på skiten
Bara så långt i från eliten
Inget guld utan sin glans
Även i dynga det finns briljans

När brunögat tittar snett
Allt som du borde övergett
För när du börjar rota i skiten
Då du sen tappar helt aptiten
Du är ändå helt utan chans
Förlorad i bruna guldets glans




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-13 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde