Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimmen

Vargtimmen

När natten möter dag;
När människor dör
och spädbarn föds,
då ylar vargarna
mot himlens måne.
Då känns tankarna
som glas,
rena och alldeles genomskinliga
och skräcken lurar
som gäddan
som gömmer sig
i vassen.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-15 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping