Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Åkesson & Mr. Trump jag gillar er

Självklart irriterar min penna
som inte är politisk korrekt
de korrekta anhängarna..
de kan bli som tokig om
man skriver utanför deras åsikter
förordningar ramar regler
nämner jag Mr. Trump
eller Herr. Åkesson börjar
de gorma & ryta högt
de klarar inte av att
man tycker annat
har annan tankegång..
attacker är vanligt på
oss som inte bryr sig om
vad de tycker & tänker
varför skulle vi det?
det är bara att fortsätta
skriva på över & förbi
pk politikernas media
spottar ut massa dynga
sprider lögner omkring sig
tänk om de kunde hålla
sig till sanningen istället
"folk har fått sina hjärnor
infekterade under många år"
det går jättebra att hylla
Castro & Lenin & andra
kommunister i Svedala
vänstermaffian skriver
precis som de vill
utan att jag bråkar
eller klämmer till
men de ställer gärna
till konflikter om man
visar att man gillar Mr. Trump
& även Herr Åkesson
"ingen ska tala om för mig
vad jag får eller inte får tycka"
jag ler & säger trevligt
jag gillar dessa två
hej då! ;))








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-16 21:51



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Skön läsning...precis så ska det vara, tanken och känslan är fri!!
2020-03-21

  Thylacine
Bra analys.
Och som Rättighetslandet säger.
Fortsätt så!
2020-03-16

    lydriket
Du rör om i den priviligierade pk-grytan. Fortsätt så.
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP