"Konstpaus"-texterna illustrerar paradoxalt min skrivkramp.
Denna sneglar på det jag behöver för att inspireras.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Konstpaus"-texterna illustrerar paradoxalt min skrivkramp.
Denna sneglar på det jag behöver för att inspireras.




Konstpaus III



__________

författar
mig

in

i hörn

__________

i ringar
av törne

brister jag

ut

naken


__________


runt
genomlysta
fyrtorn
av

is



__________


taggtråd


__________



slits
kläs
täcks
förpuppas


__________




[konstpaus]




__________



knappt
tränger värmen

in

knappt
skymtas ljuset

ut

knappt


__________








__________



 




Fri vers av alfa VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-07-08 19:25



Bookmark and Share


  K*
japp , preciiiiiis så här är det !! hualigen!
jag ogillar det röda i texten , rent visuellt , annars är det skitsnyggt på alla de sätt och vis
2006-07-10

  Fredrik P. VIP
*pekar på textkommentarerna*
Delar deras uppfattning.
Bokmärkt!
2006-07-09

  Ms Lovecraft
Fräscht och nytt tilltag vad gäller det visuella intrycket. Får lite Jesus-associationer när jag läser den här - är det planerat?
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén