Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här spelet...


Jag blir så fruktansvärt arg!

Vill så gärna vara med dig
träffa dig igen
vara som vi var
men -nej!
så kan man inte göra
inte öppna dörrar och idèer
som ändå inte kommer hålla

Jag blir glad när jag ser att du kommer online
vill se att du kommer
vill veta att du bryr dig
än
men blir oerhört ledsen när jag pratar med dig
ledsen, arg och irriterad
ÅH! Ska allt vara så komplicerat!
Vore härligt om man bara kunde knäppa
med fingrarna
\"Nu vill jag att han ska vara här och
stötta mig, krama mig, hålla mig i handen,
se det här med mig...
Bara sitta bredvid mig,
så att jag vet att han
finns där...\"

Inget är så lätt
Kommer aldrig bli så lätt

Det är antingen
kärlek, sorg eller hat
som gäller
i det här spelet

Spelet jag spelar nu...




Fri vers av sofiavishet
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-07-06 22:45



Bookmark and Share


  yoyyo
åå känner igen mig i hela texten.
bra beskriven känsla
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet