Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownerna är jättebra på att ställa folk mot folk

Att dessa clowner som styr & ställer
får hålla på att leka sönder landet
den frustration som finns under ytan
hos människor är extremt stor nu
ilskan puttrar så högt att den hörs
röster agerar mot allt elände som pågår
inte nog med det nu har vi viruset också
clownerna väntade för länge för att agera
något pågick bakom fasaden som inte
fick synliggöras för folket & nu sipprar det ut
kostnaderna skulle bli alldeles för stor!
clownerna försökte gömma men det gick ej
sen kommer nästa idioti på listan & det är att
kulturarbetare får halv miljard av regeringen
men hemlösa fattiga som lever i utanförskap
är inte dom också inkluderad i allas lika värde?
självklar inte det har man ju märkt av länge
clownerna är jättebra på att ställa folk mot folk
detta vansinne fortsätter medan "ormen" som
de välkomnat ringlar sig in i varenda instans
svenska kyrkan klappar även den medhårs
hela samhället är upp & nervänt & misskött
visar bara på att clownerna inte har förmåga
spåren är tydliga ingen kan undgå dem längre
clownerna har lekt sönder hela samhällsordningen
den största clownen sitter på tronen & älskar
uppmärksamhet & att sätta sig själv i centrum
en maktgalen liten clown med en stor trut
sanningen är något han inte står för
som alla de andra clownerna
deras sådd av lögner visar upp
en skörd som är full av ogräs
om inte det rycks bort snarast
kommer lilla Svea att förgås
ogräs dödar blomstring
ledarclownens handlingar
visar upp ett visset landskap
det talar så klart & det kan han inte
gömma undan inför omvärlden








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-22 10:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP