Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utblick

avlövad vy
skrapad bark
flyttfåglar som aldrig
återvände

gulnad mark
trasiga kvistar
torrlagda kanaler
som längtade

en gång liv
luft, rörelse
blå hägring

nu
med låtsassol
lockar utan betalning
men med evig
konsekvens




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-22 17:52



Bookmark and Share


  wiria77
dina rader
de får läsaren att tänka efter
fundera lite extra
2020-03-23

    Lena Staaf VIP
Kalhygge? Eller ett inre tillstånd? Kanske ett inre kalhygge.
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé