Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

eld i alla artärer
ljus på alla skuggor

vägen leder hem
tiden är ljuv

så lätt att andas,
underbart är fotsteg
fantastiskt är livet

vacker är du




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 249 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-03-24 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jepp, den satt som en smäck..
2020-03-25

  ULJO
Underbart skaldat. Mycket vackert.
Bokmärke!!!!!
2020-03-25

  Nina Nightwish
Härligt :) Så skön text!
2020-03-25

  Nils-Robert
Livsbejakande rader
2020-03-25

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Att se livet från den ljusa sidan, det bästa av två alternativ.
2020-03-24

  bohemen VIP
Fortsätt så. Var livsbejakande!
2020-03-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
****************
*E ufori utan den
*V ad vore vi
*I livet då
*G anska små
*T änk med den lätt gå
*******************
2020-03-24

  wiria77
dessa rader
de ger hopp
2020-03-24

    Lena Staaf VIP
Ett glädjeskutt i rättan tid!
2020-03-24

    ej medlem längre
Mmm vilken känsla och bildspråket gillas skarpt!
2020-03-24

  Solstrale VIP
;) _ja det kan vara fantastiskt mitt i allt!
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé