Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Av det normala?)


I väntan på Återkomst. ..





I Kringelkrok härjade
Sjukdom och enslighet

Prästen fick en släng
av den Ogudaktiga
Corona pesten

Tvingades sitta och
Predika hemifrån
de egna vråna

Men saknade så den
Mänskliga kontakten
med skvaller och fika

Fick sitta och vänta
På nätinköp av skitdyr
toapapp från Ica.

När handlarna på folkets
nöd sig snikna berika

Undras vad Jesus om det
skulle ha sagt

Fick väl sippa på lite
Vin och knapra på
någon oblat

Och önska att den
Helige ande kom

På besök så snart
det passade sig

Och rättade till allt
Det som blivit så fel

I Omvärldens buk
-stinna skrev














Fri vers av Sefarge VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-24 07:10



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Min barndomsdröm om att vara min egen präst kan äntligen besannas - och kyrkkaffe, med mig! Ingen bakelsekonkurrens.

(... Det är väl de som lyckas finna fördelar i allt som klarar sig längst? Och väntar lite slappt på någon som rättar till allt - men för egen del, påtår ur bunkringen...)
2020-03-25

  Bodingen VIP
En distanserad präst
lever på vin och oblat
väntande på sin gäst
av överjordiskt format
2020-03-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Världen är upp och ner. Vem trodde att något som corona skulle hända? Bra skriftat!
2020-03-24

  Kungskobran VIP
Man blir ej kavat av ett fat med oblat......
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP