Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av min färg

Svart var den vinkeln
Där mina ord kom fram
Jag såg dig svara
I ditt sätt att vara

Svart var den insikt
Jag fann i mig själv
Det syndes i din min
Efter svalget av ditt vin

Svart är den stig
Jag lyckats att gå
Dit du aldrig når
Det du aldrig får

Svart är vad jag
har blivit i dig




Fri vers av vargavinter
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-07 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter