Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön

Härligt
Något positivt mitt i allt elände
Min kyrka har börjat med morgonbön
Varje dag kl. 9
För mig som sjukskriven en kanonstart på dagen
Förut gick jag på middagsbön. Nära jobbet.

På något vis skäms jag för att hämta stöd hos Gud och kyrkan
Känns inte riktigt pk
Men jag gör det ändå
För det skänker mig stilla och klara tankar
En slags meditation
Amen




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-26 08:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skäms du för Herren ska Han också skämmas för dig.
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP