Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrikande lejon

dränker det jag aldrig
orkar
säga
dränker det i ljudet
av sömn
jag vaknar aldrig, vaknar till skrik
vaknar
hos andra själar

och jag är rädd,
men helt utan känslor
vad inbillar jag mig
välj en dröm, kasta den i sjön
glitter i mina ögon
jag vill inte vara med någon men ensamheten
förgör mig

ändå
brister jag
visa ditt bästa minne för mig
lejonen river sönder det inatt

det finns ingen glöd i orden längre
förlåt mig Isabelle.




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-28 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser