Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkulär av och ut-veckling



Han var så uppstressad
mest hela tiden

Så han var tvungen att
äta upp en och annan
sölkorv för att lugna
ner sig.

Då gick han upp i vikt
med en och annan öl
-sejdeln i sin upplyftande
Hand. Då slutade han tvärt

Och började röka gräs
Istället. Men fick ju till
sist så många konstiga
syner mitt på ljusan dag

Så han blev insläppt på
Psyket och elstöts behand
-lad

Blev utskriven som sjuk
-pensionär då fick han
Tid att tänka i tystnaden

Fick ärva farbror Olles
gamla bonngård. Kavlade
Upp ärmarna och började

Jobba tillsammans med
Utrotningshotade Lant
-raser. Och en avhoppad
rejäl Pizza-bagar kvinna
ifrån Rågsved

Efter ett halvår blev de
Ihop och fick två döttrar

Driver nu även B &B
ställe med ett litet
café om somrarna

Tänk så livet kan arta
sig
från det att man drog

till Stockholm som
aningslös 18 åring?












Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-29 12:39



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Se där, ibland kan det ordna sig till det bästa.
2020-03-30

    Lena Staaf VIP
Spännande story! Skönt att han inte fastnade i träsket.
2020-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet kan ändra riktning ibland. Och det är härligt. Bra skriftat!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP