Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Missing toarulle"




En ny ideell förening
Har bildats I Sverige
"Missing Toarulle"

Där hamstrare som
Insett att de har något
Onödigt för mycket

Kan ringa för att bli av
Med det de ej anser sig
Själva behöva*

Som sedan hämtas upp
Och delas ut helt gratis

till de som i stor nöd
Det mest behöver











*
Så kan de ju
få mer plats
att hamstra
något annat
Viktigare.
Istället!





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-30 22:45



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Det finns ju naturligare sätt att bli av med papperet, annars...
(Börja med att hetsäta upp hamstermaten, sedan så...!)
2020-04-01

  Bodingen VIP
Ha ha en skön satir, I like!
2020-03-31

    Lena Staaf VIP
Alla dessa solidariska hjälpare. Vad vore samhället utan dem? Förmodligen smutsigare.
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP