Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.epok

nutid, dåtid
möts vid skiljelinje
strider om framtid

ögon i ögonblick
blickar i dunkel,
dis döljer,
daggen avslöjar

följer steg
mina efter dina,
flyr in i själ
omsluter,
din kropp, tar
fångar, förstör

fel, felaktigt
dumdristigt idiotiskt

lika för lika
ord mot ord
läppar utan fukt,

sällan då
inte nu,
aldrig framtid,

tidlöst rådlös




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 184 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-01 10:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Plågsamma tankar kliver oombedda över tröskeln och slår sig ner. Din nakna dikt låter såren visa sig.
2020-04-01

  Svartsilver
Känner mig jagad, ovillig och fötter som inte kommer någonstans. Din dikt öppnar upp ögon och jag är inte säker på att jag vill se.
Bravo
2020-04-01

  Anya VIP
Många öppningar i din text. Känns inte som en sund relation när diktarduets kropp fångar och förstör.
2020-04-01

  ULJO
Det som varit är med i tankarna och får svårt att lämna estraden...………….
2020-04-01

  Öknens Ros VIP
En dikt som lämnar mig med obesvarade frågor.
2020-04-01

  Annaemi VIP
De fyra sista radernas sammanfattning, så bra!
2020-04-01

    Lena Staaf VIP
Får en bild av övergrepp eller i varje fall oönskad närhet. Plågsamma tankar över det som varit, gestaltat i minimalistisk och stram dikt.
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé