Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explication pluralis

utan närhet,
är blott kärlek
enbart en teori

utan kärlek,
är närhet blott
ett behov

förutan dig
är närhet
och kärlek
bara ord




Fri vers av Max Poisé
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-04-02 11:59



Bookmark and Share


  wiria77
så fint skrivet
om närhet
kärlek
saknad
så underbara visdomsord
2020-04-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, bara tomma ord. Saknad och längtan efter en människa att älska står skriven i dina ord.
2020-04-02

  bohemen VIP
Denna var enkel att ta till sig! Fortsätt så...
2020-04-02

    ej medlem längre
Jepp, där satt den igen. Snyggt..
2020-04-02

    Lena Staaf VIP
Vara nära, vara kära, allt i ett så blir det rätt!
2020-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord, kan icke formuleras bättre!
2020-04-02

  Öknens Ros VIP
Så rätt
Så lätt
På alla sätt
På kärlek aldrig mätt
2020-04-02

  kpoesi
Nätt, lätt och helt rätt :)

2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé