Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonernas tid

Fruktansvärda drömmar
Saker man helst vill glömma
Seglat över tidens gång
Värmen bakom varje steg
Brinnande hjärtan i en hög
Det som glider ur mina händer
Snart är det bara askan kvar
Av det som en gång var

I demonernas tid
Onda själar får frid
Snaran kring min hals
En snurr runt i dödens vals

Vaknar inte för att se
Vill inte veta hur allting blev
Måste inte hela tiden bli påmind
Sanden genom timglaset
Långsamt når det sin botten
Vart är jag någonstans
Där finns någonting bra
Låter ingenting bara va

I demonernas tid
Onda själar får frid
Snaran kring min hals
En snurr runt i dödens vals

Något lyser igenom mina tankar
Ser plötsligt en himmel i varje hörn
Musiken och dansen tar aldrig slut
Som om tiden skulle vridits tillbaka
Stjärnor som faller ner i en svärm
Som i en explosion av emotionella ting
Bilder som för evigt hade suddats ut
När plötsligt allting var som förut

I demonernas tid
Onda själar får frid
Snaran kring min hals
En snurr runt i dödens vals






Fri vers av Lidde
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-02 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde