Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Inget ont som ej har något gott med sig. .."



Moderata sekreterar
Tanten hånar ej
längre Statsministern

Har självaste angrepps
-politik och inbördes
-krig i Jemen blivit
satta i karantän p.g.a

Den allomfattande
Corona-pesten?

Kanske är ej all sjuk
-doms efterverkningar
helt av ondo?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-03 19:48



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Sjukdomar dyker väl upp av en anledning... (vad man sedan gör av dem, DET säger mer än partiprogram och självförhärligande pladder!)
2020-04-06

    Lena Staaf VIP
Skönt att slippa käbblet. M och S är rörande överens om att rädda det ekonomiska systemet. Små smulor ska också tillåtas falla på de vanliga människorna. Utan dem faller företagen.
2020-04-04

  Bodingen VIP
Bland blommande krokus
politikerna har bytt fokus
istället för varandra håna
gemensamt mobbar Corona
så den statliga pennalismen
lierar kapital- och socialismen

2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP