Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej alla poeter! Nu kan man gratis till sin smartphone ladda hem bibliotekens app Biblio och från den låna min streamade och spännande ljudbok, Rösten ur dungen.


Rösten ur dungen

Hoppas ni sköter om er väl under coronakrisen. Det blir ju nu mycket tid i hemmet och ni som inte hann köpa och ladda hem min senaste polisroman" Rösten ur dungen" innan bokrean nyss slutade kan nu låna boken gratis från biblioteket genom biblioteksappen Biblio som man kan ladda hem gratis från Appstore till sin iPhone eller iPad och troligen även till Androidtelefoner. Ladda alltså hem Biblioappen gratis och till den därefter ”Rösten ur dungen” min senaste polisroman som jag härommånaden läste in själv i den utmärkta ljudstudion SummerNightRecords i Benestad i Småland ett par mil väster om Växjö. Förutom ljudböcker filmar man där och spelar in möhippor och svensexor.

Lycka till och sköt om er!

Ulf




Prosa (Roman) av limerick
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-04 16:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Grattis och lycka till! Vad spännande det skall bli! ;)
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick