Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Natten kommer
Mörkret infinner sig
Rädslan smyger sig på

Tankarna är tillbaka
Tar över det goda
Dags att trippa på tå igen

Låt dagen komma snart
Låt ljuset ta över igen
Låt det onda åter gå




Fri vers av Lisa Sjögren
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-04 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Sjögren