Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir nog bra ska du se

Förlamande trötthet
Explosion
Tankar i virrvarr
Densiteten hög
Benen som grässtrån i stormen
En ständig motvind

Men plötsligt
Stormen lugnar sig
Vinden vänder
Tankarna läggs tillrätta
Stegen blir lättare att ta




Fri vers (Fri form) av Lisa Sjögren
Läst 262 gånger
Publicerad 2020-04-18 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Sjögren