Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kom till mig, för första gången sedan cancerbeskedet kunde jag sätta ord på mina tankar.


Bomben i mitt bröst

En dag börjades den byggas
Små små delar sattes samman och
Till slut fanns den bara där

Den syntes
den kändes

Stubinen tändes på och
Bomben i mitt bröst briserade innan den hann bli oskadliggjord

Smått smått splitter letade sig vidare
Sökte sig till varandra och började sätta sig samman till en ny bomb

Hur ska det sluta?
Var finns det mer splitter?
Ska jag någonsin få bort den?




Fri vers av Lisa Sjögren
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-10 08:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var så jag kände det innan jag opererades för kärlkramp.
2024-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Sjögren