Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt


Kraften

Kraft från ovan

Han verkar i vilja och i gärning,
För att Hans vilja skall ske.

Därför skall vi inte vara bundna av
Otrons jättar och trons dvärgar.

Svindlande möjligheter
öppnas,
då vi vet var vi har att hämta vår Kraft.




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-06 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet