Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilder


Foton om livet -som aldrig blev


Så många bilder far omkring i mitt inre
Så många bilder jag har sett
En del var av verklighet
En del var ur drömmar.

En vacker man, ett vackert barn,
Åh så länge sedan.
De fick ju aldrig träffas, aldrig se varann.

Så många inbillade möten
Så många vackra ord
Ja det skulle kunna ha skett.

Berättelser ur livet är inte alltid roliga

En vacker man, ett barn, en mor,
Fick aldrig bygga bo tillsammans.

Ingen början.......... inget slut....... en släkt försvinner..

Text och bild ©Maria






Fri vers av MariaEvighet
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-21 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet