Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mosad själ får liv


Han lagar hjärtan



Det fanns en tjej som fick lida mycket, både som liten och stor,
hon förstod tidigt att världen var henne emot.
Hon kämpade och stred på ett okuvligt vis,
javisst, hon var vis.
Hon visste sådant som andra inte visste,
Hon visste om Guds underbara värme och kärlek.
Men...själen o hjärtat är mosat men håller sig uppe med Gud,
ja Gud är en kraft du och jag kan lita på.
Jesus är ingen strunt-figur men vill vara en CENTRAL'figur'
i människornas liv.
Men! -Han får så sällan tillträde till människans hjärta.
Världen lever sitt liv, stor och rörig och ack så kall.
Det finns en tjej som fortfarande kämpar med lidande,
Hjärtat är alltjämt trasigt, men Jesus han bor ju däri,
så dag efter dag lagar han sprickor och mod, han vill det
bästa för alla, vill deras namn ropa och kalla, till tro.


Text och bild ©Maria










Fri vers av MariaEvighet
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-18 00:38



Bookmark and Share


    Tidsljus
Han lagar hjärtan
Han gör hål i hjärtan

Mosad själ får liv
Liv mosas och själ ödeläggs

Jag är glad att du blivit helad
Trots att jag är fiende till kyrkan och köret
2023-03-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack för, en morgon välsignad av en aktuell vardagspoesi och foto för tjejer.
2023-03-18

  Koloristen
Fint foto. Bra text.
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet