Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns gott om händelser


Livsöden


En bok är inte lätt att skriva
Ett livsöde, som så många andras
En bok där allt skall och bör stå
Kanske för att hjälpa andra.

Minnen är besvärliga, minnen kan göra ont
Minne är bra att ha men att minnas allt kan förstöra
våra liv

Att tänka tillbaka och undra det bekanta ordet: VARFÖR

Att undra varför... ja det är en bra fråga och den har tusentals svar.

En bok är inte lätt att skiva, kanske en s k spökskrivare klarar av att
få med alla passager, händelser, som bara du/ jag vet.

Ett livs tragedier är otroliga att läsa likaså humoristiska alster.
Jag är inte direkt humorbefriad, men jag är tragiskt medveten om sorg.
En penna, ja en penna som löper lätt över papprets yta, kanske en tår trillar ner i texten,
Kanske att gapskratt får vara med
Kanske blev det inget alls utav alla tankar och händelser
---

Text och bild ©Maria







Fri vers av MariaEvighet
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-19 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet