Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Life och liv.


Alla orden i mitt hjärta


Alla orden och alla texterna ligger huller om buller i mitt hjärta.
Det svämmar över av bokstäver och av känslor.
VAR skall bokstäverna stå för att du skall förstå?
Alla orden och alla texterna är ju inte skrivna ännu,
Men jag tror att de blir något att tänka på.

Alla orden som mitt hjärta innehåller är många många
obesvarade tankar och meningar,
Alla orden får inte plats just nu därför skriver jag bara att de finns
så att du minns att gå in här ibland och 'kolla' om det är något nytt på G.

Alla ord är viktiga men svåra och tårarna har bränt i hjärtat,
Många år har bränt fast innehållsrika bokstäver, ord.

Vad är ord? ORD kan man slåss med, ORD kan man smekas med.
Alla 28 bokstäver har farit runt som en karusell i mitt liv.
Gud är god, tar hand om allt jag ber.

Text och Bild ©Maria







Fri vers av MariaEvighet
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-10 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet