Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I denna tid


Lögner som tomtebloss


I skrivande stunder vimlar många tankar,
om världen vi bor på och hur vi skall leva

Om NWO blir legalt lider du och jag och de många
Om Världen blir ännu mer elak är det många som inte vill stanna

Om hotet emot oss är större än tänkbart,
Blir infon på nätet snart strypt och sänkbart

I skrivande stunder bryter lögner loss
och tändes som stora tomtebloss

Att se dem tändas och läsas, slockna och tros
Gör ont i min själ som värker av smärta.

Sanning har aldrig varit populärt, inte den bistra och hårda,
men de glättiga, roliga, färgglada, står högt i kurs, hos de glada.






Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-07 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet