Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen


Listiga ormar



-Listiga ormar finns det gott om, och de blir fler och fler. Synden är snart total och mörkret sprider sig fort. Snart finns det alls inget av Guds sanningar kvar! De har gått i kvav!

Mörkret vill härska och satan är vred, men hans tid är kort, och han skall bort. ! Europa och världen ropar inte efter fred, de vill härska och söndra, Vi märker: Tiden är ur led!

Vem ropar på kärlek? Vem ropar på fred? Det är bara chimärer av okunnigt spel.

Vi lever i världen blott en liten stund, vi lever och hoppas och tror, men ack så få vet vem Skaparen är, Han som ser allt och vet när tiden är slut.

Blott han kan ena och bygga, så att de som är kvar kan bli trygga, Lyssna till Jesus, lyssna och lär, tiden är kort och den ilar bort!

/Maria 2019




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-08 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet