Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAN


Trygga


Han känner varje smärta och varje sår. *Heb 4:14-16*

Det finns ingen smärta som inte han har upplevt,
Det finns ingen större förnedring än den han var med om i sitt liv.

Det finns ingen plåga som inte nått honom,
och det finns ingen sorg svårare än den han fick vara med om.

Därför kan vi vara trygga i att han vet om vad vi bär på,

Därför kan vi vara trygga i att han förstår varje plåga.

Därför kan vi vara vissa om att han känner varje smärta och varje sorg
som vi plågas utav.

Vi får vara trygga i hans händer.

/ Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-08 01:05



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack jag beundrar din trygghet och väl valda ord
2020-04-08

  bibbi ahrnstedt
Tack jag beundrar din trygghet och väl valda ord
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet