Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikten


Okända vatten


Okända vatten

Dyk in i de okända vatten.Upptäck äventyr, låt det locka dig framåt.

Simma inte i oförrätter, utan låt glömskans hav skölja av dig all smuts.

Ge dig djärvt ut på djupet!

Gräv heller inte på ytan utan gräv där ingen har grävt förut.

Låt inte nuet fördunklas av svarta rutor.




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-08 01:20



Bookmark and Share


    Askanden
glömskans hav kan svälja ner en i glömska!
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet