Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet finns


OM



OM Gud inte fanns skulle du aldrig se dessa rader.
OM Gud inte fanns skulle jag inte ha levt idag, och inte du heller.
OM Gud inte varit den han är, kunde jag ej ha vittnat om Honom.

Därför att Gud finns, så ser Du vad jag skriver nu.

Därför att Gud finns, bör man ära och prisa Hans namn.

Därför att Gud finns, så finns det evigt liv att få,

och: du får det genom tro på Hans son, Jesus Kristus.

Därför att han finns kommer jag alltid att:

älska och ära Honom, Han som sitter på tronen. Därför att han finns i mitt hjärta och för att Jesus lever, kommer du att få möta fler texter av mig som vittnar om VEM Jesus är, VARFÖR han älskar dig, och Hur man får Evigt Liv.

Maria2008




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-04-08 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet