Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur livets snabbhet


Glaspärlan, den gamla


En sekund ur livet ..

Som en glaspärla sitter vattendroppen fast,
rör sig ej fastän vinden blåser

Som en pärla faller tåren

Vattendroppen har fastnat och den går att skåda

Var det någon som hörde att den sedan föll på rynkig hand från smärtande inre




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-08 20:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Själv är hon bara ett bloss i vind
Ett födsloskri och en fårad kind"
(Nils Ferlin)

"Kvinnan föder grensle över en grav" (Samuel Beckett)
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet