Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svåra passager


När jag brände alla mina ljus..

När jag brände alla mina ljus..

Du räddade mig från död

När jag brände alla mina ljus och bara stumparna var kvar, för små för att tända igen, då stod du där och undrade vad jag höll på med Det är ju Du som är ljuset!
men jag såg det ej, för jag var för upptagen av all min självömkan.

När jag försökte sätta ihop mitt liv igen, av det fallna korthuset och de svåra passagerna...
Då stod du bredvid mig och sade ett: KOM.

Men jag hörde det ej för jag var för upptagen med att titta på mina tårar, och titta in i mitt blödande hjärta .

Men plötsligt fick jag upp mitt innerstas dörr, och jag släppte in dig och vi kramades och du höll mig i din famn, och du sade: Jag släpper dig aldrig, mitt barn.

Där är jag idag....I din famn Herre, och jag kommer aldrig att lämna dig, för du är Vägen och Sanningen och Livet. Tack Jesus




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-09 18:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag bröts ned av syndanöd, och är tacksam för denna smärtsamma insikt, som var första steget mot befrielsen: frälsningen!
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet