Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra texter


Bara 28 bokstäver


Poeter har funnits i alla tider, hurra!

Man läser och man diktar de 28 bokstäverna, gång på gång.

Våra dikter är sammanställda av så enkla tecken, de 28,
Det är underligt hur de kan räcka sida upp och sida ner:)

Vilken förmåga och intelligens, egentligen är det enormt.

Poeter har funnits i alla tider, jag är en utav dem bestämt,
Jag älskar ord, jag brinner för ord som kan lära och beröra men ej föstöra.

abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö, - jag älskar er!

©MariaC







Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet