Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klippan jag står på.


Inga tysta skrik! Bara ljuvlig musik.


Inga tysta skrik! Bara ljuvlig musik.

Han är min klippa, han är sången i mitt hjärta. Han ger den kraftlöse mod, Ger den fallne styrka,
Ger den törstige av levande vatten, Öppna din dörr.

Mätta själens begär?
Ja han mättar det innersta. Smaka hans ord, Le in i hans ögon, Öppna dörren, Låt kraft strömma in, Öppna dörren för Herren.

Han ger den kraftlöse mod, Vandra tillsammans!
Ta en stark hand i din, Låt ditt hjärta svämma över ...ja han gör det inre helt nytt.

Ingen ångest, ingen depression, Inga tysta skrik..bara LJUVLIG musik.

Inga gropar, ingen grav, inga krav. Bara få vara i närheten av en ljuvlig röst

Inga spruckna skal, inga tysta skrik! Bara LJUVLIG musik.

©MariaC





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-13 20:14



Bookmark and Share


  charlotte
mycket fint skrivet, trots jag inte är troende tyckte jag om din text
2020-04-16

  mare VIP
Mycket fint!
2020-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Du vet kanske vad filmen "Det tysta skriket" handlar om?
Hoppas att du inte är feminist.
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet