Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt liv


Trasdockan fick liv

Trasdocka..du ler.
Trasdockan har fått liv, och blivit en människa som ler.
Ja du förstår, det är en hon, och hon hängde i snören och rörde sig inte ens då någon drog i snörena, och jag kan berätta att det inte gick att få de mörka spegelblanka ögonen att le.

Jag kan vidare säga att dessa ögon var förr som stora översvämmade hav, där vågskummet var tårar som rann som småfloder, över runda fina kinder, som hon själv tyckte så illa om.

Det är märkligt hur leder och muskler och hjärta kommer till liv, och vackra ögon strålar igen, och därför tror jag på mirakel, och de kommer att bli fler. Tack Jesus.

©MariaC




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-13 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet