Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det inre budskapet


Livsgnistan


Lågan, den leker
i skuggorna
av våra jag

Knastrande vingar glöder
förbi rymdögons blickar

Nyss är alltings varande
förgrenad i löften
om vår eviga närvaro

Varje dygn raderas
utom räckhåll

Alla minnen präglar
det vi tror oss vara
Är den armering
som likt vingars slag
håller oss uppe

Rädslan
mojnar vartefter
ljuset framträder
allt tydligare

När det går upp för oss
att vi ständigt

är på väg




Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-14 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST