Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av skugga och varm sol

Jag går barfota i gräset.
Jag försöker gå så mycket i skuggan som möjligt.
Du själv sitter i solen och läser tiningen.
Jag förstår inte hur du kan läsa tiningen när det är så varmt?
Du bläddrar till nästa sida,du lägger inte märket till mig alls.
Jag försöker gå brevid dig,men då kommer solen.
Jag springer snabbt in i skuggan igen.
Lägger mig ner på marken och undrar:
Hur kom jag hit?




Prosa (Novell) av Elli
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-07-08 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER