Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmen


Nya svarta hål



Den nya dagen har nyss börjat,
bara börjat.
Men du är rädd att den skall ta dig med till nya
svarta hål.

Den nya dagen borde vara blomstervit,
men du känner inte dagen för du lever
i helgens raseri, där varje skri av
ett hjärta sitter fast i dina sår.

Den nya dagen har just börjat.
Jag vet...
Du är glad,
Du drömde så elakt förra natten
och nu är det måndag
En helt vanlig Dag.





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet