Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Par


Kärleken


Tema: Kärlek

De glittrade i sin kärlek,
Sådär som bioduken visade dem,
då de satt tätt omslingrade...
Nya i kärlekens törst

Jag mötte dem många år senare,
och jag blev glad då jag hörde att
allt gått så bra, att kärleken fortfarande var som ny..

Jag mötte ett annat par, som inte log,
för det de trodde var kärlek, hade blivit en drog

Ytterligare några mötte jag, som
såg gamla och tärda ut

"Kärleken" hade förvandlat dem till vrak,
misshandel färgade deras vardag.

De frågade mig hur de skulle bli fria...

©Maria C




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-15 00:20



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Tack bibbi, glädjer mig att du kommenterar, så många olika liv det finns att känna och se och fundera över.
2020-04-15

  bibbi ahrnstedt
Tack fint uttryckt och bra kopplingar
2020-04-15

  MariaEvighet
Tack! Kärlek är inte lätt,det kan så lätt bli fel..många får erfara..
2020-04-15

    ej medlem längre
Tungt ämne. Bra skrivet.
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet