Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och fan vad jag gillar dig.

Som asfalt på marken färgas himmelen svart
Kolsvart

- som tavlan i klassrummet

Jag har förälskat mig
baby, i\'m in löw.
Love, med ö och w

Inte vanlig love.
Löw med ö och w.

fattaru?

Inte vanlig jävla kärlek
baby, I\'m in LÖW

Molnen ser ut som blomkål
sådär fluffiga
roliga
såna som man ser figurer i
som man gör historier med


Jag är in löw.
med ö och w.

Igår
Igår blev det sommar
och jag tog fram min cykel
den svarta
med rosa
prickar


cyklade hela dagen

tänkte på dig
du är som mina rosa prickar
på min cykel
du är som min prickiga cykel
- Helt jävla otroligt fin.

Baby, i\'m in löw.
med ö och w.

Och fan vad jag Gillar dig.

mer än ett o och ett e
Som ett ö och w.

Baby, i\'m in löw.
Med Ö och W

L Ö W


Löw, baby
löw.










Fri vers av uNderLig_
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-07-08 13:18



Bookmark and Share


    Tabben
Den är så vacker så att man vill spricka! Snacka om lycklig kärlek ;) <3
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_